Визначення

Існує три типи користувачів Fyrebox: Власник, Адміністратор та Вікторина.

Адміністратори мають доступ до більшості вкладок на сторінці облікового запису та можуть внести зміни в обліковий запис Fyrebox, який вплине на всіх користувачів.

Власники , як-от адміністратори, мають доступ до всіх вкладок на сторінці облікового запису. На відміну від Адміністраторів, Власники можуть отримати доступ до сторінок підписки, адреси, мови, рахунків-фактур в області адміністратора.

Вікторини можуть просто змінити свою електронну адресу та пароль. Учасники вікторини не можуть внести зміни в обліковий запис Fyrebox, які впливають на інших користувачів. Вони можуть створювати / редагувати / видаляти вікторини

Права користувачів

Власник: усі доступ та дозволи. З тими самими правами, що й адміністратор, цей користувач може додатково отримати доступ до сторінок підписки, адреси та рахунків-фактур на сторінці облікового запису, створювати, редагувати та видаляти користувачів.

Адміністратор. На додаток до всіх дозволів на вікторини адміністратор може отримати доступ до більшості вкладок на сторінці облікового запису Fyrebox, за винятком сторінок вашого плану, налаштувань, користувачів та рахунків-фактур. Адміністратори можуть вносити зміни, видимі для всіх користувачів. Адміністратори можуть інтегруватися з стороннім програмним забезпеченням.

Вікторини:

  • Створити / редагувати / видалити вікторини
  • Доступ до статистики
  • Доступ до інформації

Викторині не можуть:

  • доступ до ключів API облікового запису
  • змінити налаштування облікового запису
  • інтегрувати з стороннім програмним забезпеченням

Ви можете змінити дозволи користувача в Account> Users.

Керування користувачами

Тільки власники можуть внести зміни до інших користувачів.

Власники можуть додавати, видаляти та керувати користувачами в Account> Users.

Щоб додати користувача, перейдіть на сторінку свого облікового запису та натисніть вкладку «Користувачі», потім виберіть «Запросити користувача». Введіть ім'я та адресу користувачів, а потім натисніть "Запросити користувача". Це відправить запрошення електронною поштою новому користувачеві.

Щоб видалити користувача, перейдіть до розділу «Обліковий запис»> «Користувачі», а потім натисніть «Видалити» у рядку біля користувача, який ви хочете видалити, і підтвердьте видалення.

Щоб змінити параметри ролі або сповіщень користувача, перейдіть у розділ "Обліковий запис"> "Користувачі", виберіть користувача, який ви хочете редагувати, натисніть Роль та виберіть нову роль. Користувач повинен буде вийти і ввійти знову, щоб його роль була оновлена