Definitioner

Det finns tre typer av Fyrebox-användare: Ägare, Admin och Quiz Maker.

Admins har tillgång till de flesta flikarna på kontotsidan och kan göra ändringar i ett Fyrebox-konto som påverkar alla användare.

Ägare , som Admins, har tillgång till alla flikar på kontotsidan. Till skillnad från admins kan ägare komma åt sidorna Prenumeration, Adress, språk, Faktura i Admin-området.

Quiz Makers kan bara ändra sin e-postadress och lösenord. Quiz Makers-medlemmar kan inte göra ändringar i ett Fyrebox-konto som påverkar andra användare. De kan skapa / redigera / ta bort frågesporter

Användarnas behörigheter

Ägare: All tillgång och behörigheter. Med samma behörigheter som en administratör kan denna användare dessutom få tillgång till sidorna Prenumeration, Adress och Faktura på Kontosidan, skapa, redigera och ta bort användare.

Admin: Förutom alla Quiz Makers-behörigheter kan en administratör komma åt de flesta flikarna på Fyrebox-kontosidan, med undantag för sidorna Din Plan, Inställningar, Användare och Fakturor. Admins kan göra ändringar som är synliga för alla användare. Admins kan integrera med program från tredje part.

Quiz Makers:

  • Skapa / Redigera / Radera Quizzer
  • Åtkomststatistik
  • Få tillgång till ledningar

Quiz-beslutsfattare kan inte:

  • API-nycklar för åtkomstkonto
  • ändra kontoinställningar
  • integrera med tredje parts programvara

Du kan ändra användarens behörigheter i Konto> Användare.

Användarhantering

Endast ägare kan göra ändringar för andra användare.

Ägare kan lägga till, ta bort och hantera användare i Konto> Användare.

För att lägga till en användare, navigera till din kontosida och klicka på fliken Användare och välj sedan "Bjud in användare". Ange användarnas namn och e-post och klicka sedan på "Bjud in användare". Detta skickar ett inbjudningsemail till den nya användaren.

För att radera en användare, navigerar du till Konto> Användare och klickar sedan på "Radera" i raden bredvid användaren du vill radera och bekräfta raderingen.

Om du vill ändra användarens roll- eller anmälningsinställningar, navigerar du tillAccount> Användare, väljer den användare du vill redigera, klickar på Roll och väljer den nya rollen. Användaren måste logga ut och logga in för att hans roll ska uppdateras