Definiții

Există trei tipuri de utilizatori din Fyrebox: Proprietar, Administrator și Editor de întrebări.

Administratorii au acces la majoritatea filelor de pe pagina Cont și pot efectua modificări ale unui cont Fyrebox care va afecta toți utilizatorii.

Proprietarii , cum ar fi administratorii, au acces la toate filele din pagina Cont. Spre deosebire de administratori, proprietarii pot accesa paginile Abonament, Adresa, limbi, Facturi din zona Admin.

Editorii de știri pot schimba doar adresa de e-mail și parola. Membrii Quiz Makers nu pot modifica contul Fyrebox care afectează alți utilizatori. Ei pot crea / edita / șterge chestionare

Permisiunile utilizatorilor

Proprietar: Toate accesările și permisiunile. Cu aceleași permisiuni ca un administrator, acest utilizator poate accesa în plus paginile Abonament, Adresa și facturi din pagina Conturi, poate crea, edita și șterge utilizatori.

Admin: În plus față de toate permisiunile Editorilor de întrebări, un administrator poate accesa majoritatea filelor din pagina contului Fyrebox, cu excepția paginilor dvs. Plan, Setări, Utilizatori și facturi. Administratorii pot face modificări vizibile pentru toți utilizatorii. Administratorii se pot integra cu software-ul terților.

Producătorii de test:

  • Creați / editați / ștergeți chestionare
  • Statistici privind accesul
  • Oportunități de acces

Producătorii de chestionare nu pot:

  • accesați cheile API pentru cont
  • modificați setările contului
  • integrați cu software-ul terț

Puteți modifica permisiunile unui utilizator în Cont> Utilizatori.

Gestionarea utilizatorilor

Doar proprietarii pot face modificări altor utilizatori.

Proprietarii pot adăuga, șterge și gestiona utilizatorii din Cont> Utilizatori.

Pentru a adăuga un utilizator, navigați la pagina Cont și faceți clic pe fila Utilizatori, apoi selectați "Invitați utilizatorul". Introduceți numele și adresa de e-mail ale utilizatorilor, apoi faceți clic pe "Invitați utilizatorul". Aceasta va trimite un e-mail de invitație noului utilizator.

Pentru a șterge un utilizator, navigați la Cont> Utilizatori, apoi faceți clic pe "Ștergeți" în rândul de lângă utilizatorul pe care doriți să îl ștergeți și confirmați ștergerea.

Pentru a schimba rolul utilizatorilor sau setările de notificare, navigați laAccount> Users, selectați utilizatorul pe care doriți să îl editați, faceți clic pe Rolul și selectați noul rol. Utilizatorul va trebui să deconecteze și să se înregistreze din nou pentru ca rolul său să fie actualizat