definisjoner

Det finnes tre typer Fyrebox-brukere: Eier, Admin og Quiz Maker.

Admins har tilgang til de fleste av kategoriene på Kontosiden, og kan gjøre endringer i en Fyrebox-konto som vil påvirke alle brukere.

Eiere , som Admins, har tilgang til alle fanene på kontosiden. I motsetning til Admins, kan eiere få tilgang til abonnement, adresse, språk, fakturaer i administrasjonsområdet.

Quiz Makers kan bare endre e-postadresse og passord. Quiz Makers-medlemmer kan ikke gjøre endringer i en Fyrebox-konto som påvirker andre brukere. De kan opprette / redigere / slette quizzer

Brukernes tillatelser

Eier: All tilgang og tillatelser. Med samme tillatelser som en administrator kan denne brukeren også få tilgang til abonnements-, adresse- og faktura-sidene på kontosiden, opprette, redigere og slette brukere.

Admin: I tillegg til alle Quiz Makers-tillatelser, kan en administrator få tilgang til de fleste av kategoriene på Fyrebox-kontosiden, unntatt siden Din Plan, Innstillinger, Brukere og Fakturaer. Admins kan gjøre endringer som er synlige for alle brukere. Admins kan integrere med tredjeparts programvare.

Quiz Makers:

  • Opprett / rediger / slett quizzer
  • Tilgangsstatistikk
  • Få tilgang til ledere

Quiz-beslutningstakere kan ikke:

  • API-nøkler for tilgangskontoen
  • endre kontoinnstillinger
  • integrere med tredjeparts programvare

Du kan endre brukerens tillatelser i Konto> Brukere.

Brukeradministrasjon

Bare eiere kan gjøre endringer til andre brukere.

Eiere kan legge til, slette og administrere brukere i Konto> Brukere.

For å legge til en bruker, naviger til Kontosiden din og klikk på fanen Brukere, og velg deretter "Inviter bruker". Skriv inn brukerens navn og e-post, og klikk deretter på "Inviter bruker". Dette vil sende en invitasjons e-post til den nye brukeren.

For å slette en bruker, naviger til Konto> Brukere, og klikk deretter "Slett" i raden ved siden av brukeren du vil slette og bekreft slettingen.

Hvis du vil endre brukerens rolle- eller varslingsinnstillinger, navigerer du tilAccount> Brukere, velger brukeren du vil redigere, klikker Rolle og velger den nye rollen. Brukeren må logge ut og logge inn for at hans rolle skal oppdateres