Definities

Er zijn drie soorten gebruikers van Fyrebox: Owner, Admin en Quiz Maker.

Beheerders hebben toegang tot de meeste tabbladen op de pagina Account en kunnen wijzigingen aanbrengen in een Fyrebox-account dat van invloed is op alle gebruikers.

Eigenaren , zoals beheerders, hebben toegang tot alle tabbladen van de accountpagina. In tegenstelling tot beheerders hebben eigenaren toegang tot de pagina Abonnement, Adres, talen, Facturen in het gebied Beheer.

Quiz Makers kunnen gewoon hun e-mailadres en wachtwoord wijzigen. Leden van Quiz Makers kunnen geen wijzigingen in een Fyrebox-account aanbrengen die andere gebruikers beïnvloeden. Ze kunnen quizzen maken / bewerken / verwijderen

Gebruikersrechten

Eigenaar: alle toegang en rechten. Met dezelfde machtigingen als een beheerder kan deze gebruiker bovendien de pagina Abonnementen, adressen en facturen op de accountpagina openen, gebruikers maken, bewerken en verwijderen.

Beheerder: naast alle machtigingen voor Quiz Makers heeft een beheerder toegang tot de meeste tabbladen van de Fyrebox-accountpagina, met uitzondering van de pagina's Uw plan, Instellingen, Gebruikers en Facturen. Beheerders kunnen wijzigingen aanbrengen die zichtbaar zijn voor alle gebruikers. Beheerders kunnen integreren met software van derden.

Quiz Makers:

  • Quizzen maken / bewerken / verwijderen
  • Toegang tot statistieken
  • Toegang tot leads

Quiz makers kunnen niet:

  • toegang tot API-sleutels voor account
  • verander accountinstellingen
  • integreren met software van derden

U kunt de rechten van een gebruiker wijzigen in Account> Gebruikers.

Gebruikersbeheer

Alleen eigenaren kunnen wijzigingen aanbrengen in andere gebruikers.

Eigenaars kunnen gebruikers toevoegen, verwijderen en beheren in Account> Gebruikers.

Om een ​​gebruiker toe te voegen, navigeert u naar uw accountpagina en klikt u op het tabblad Gebruikers en selecteert u vervolgens "Gebruiker uitnodigen". Voer de naam en e-mail van de gebruikers in en klik vervolgens op "Gebruiker uitnodigen". Hiermee wordt een uitnodigingsmail naar de nieuwe gebruiker verzonden.

Om een ​​gebruiker te verwijderen, navigeert u naar Account> Gebruikers en klikt u vervolgens op "Verwijderen" in de rij naast de gebruiker die u wilt verwijderen en bevestigt u de verwijdering.

Als u een gebruikersrol of meldingsinstellingen wilt wijzigen, navigeert u naar Account> Gebruikers, selecteert u de gebruiker die u wilt bewerken, klikt u op Rol en selecteert u de nieuwe rol. De gebruiker moet zich afmelden en opnieuw inloggen om zijn rol te kunnen updaten