Definīcijas

Pastāv trīs veidu Fyrebox lietotāji: īpašnieks, administrators un viktorīnas veidotājs.

Administratori var piekļūt lielākajai daļai cilnes Kontā un var veikt izmaiņas Fyrebox kontā, kas ietekmēs visus lietotājus.

Īpašniekiem , piemēram, administratoriem, ir piekļuve visām lapām Konta cilnēm. Atšķirībā no administratoriem, īpašnieki var piekļūt Administrācijas apgabala abonementam, adresei, valodām, rēķinu lapām.

Viktorīnas veidotāji var vienkārši mainīt savu e-pasta adresi un paroli. Viktorīnas veidotāju dalībnieki nevar veikt Fyrebox konta izmaiņas, kas ietekmē citus lietotājus. Viņi var izveidot / rediģēt / dzēst viktorīnas

Lietotāju atļaujas

Īpašnieks: visa piekļuve un atļaujas. Ar tādām pašām atļaujām kā administrators šis lietotājs var papildus piekļūt lapas abonementam, adresei un rēķiniem lapā Konts, izveidot, rediģēt un dzēst lietotājus.

Admin: Papildus visiem Quiz Makers atļaujām, administrators var piekļūt lielākajai daļai lapu Fyrebox konta cilnēm, izņemot jūsu plānu, iestatījumus, lietotājus un rēķinu lapas. Administratori var veikt izmaiņas, kas ir redzamas visiem lietotājiem. Administratori var integrēt ar trešās puses programmatūru.

Viktorīna veidotāji:

  • Izveidot / rediģēt / dzēst viktorīnas
  • Piekļuves statistika
  • Piekļuves iespējas

Viktorīna veidotāji nevar:

  • piekļuves konta API atslēgas
  • mainīt konta iestatījumus
  • integrēt ar trešās puses programmatūru

Jūs varat mainīt lietotāja atļaujas kontā> Lietotāji.

Lietotāju pārvaldība

Tikai īpašnieki var veikt izmaiņas citiem lietotājiem.

Īpašnieki var pievienot, dzēst un pārvaldīt lietotājus sadaļā Konts> Lietotāji.

Lai pievienotu lietotāju, dodieties uz sava konta lapu un noklikšķiniet uz cilnes Lietotāji, pēc tam atlasiet "Uzaicināt lietotāju". Ievadiet lietotāju vārdu un e-pastu, pēc tam noklikšķiniet uz "Uzaicināt lietotāju". Tas nosūtīs uzaicinājuma e-pastu jaunajam lietotājam.

Lai izdzēstu lietotāju, dodieties uz sadaļu Account (Konti)> Users (Lietotāji), pēc tam noklikšķiniet uz Delete (Dzēst) rindā blakus lietotājam, kuru vēlaties dzēst, un apstipriniet dzēšanu.

Lai mainītu lietotāju lomu vai paziņojumu iestatījumus, dodieties uz cilni Account> Users, atlasiet lietotāju, kuru vēlaties rediģēt, noklikšķiniet uz Loma un atlasiet jauno lomu. Lietotājam būs jāpiesakās un jāreģistrējas, lai viņa loma tiktu atjaunināta