definicije

Postoje tri vrste korisnika Fyreboxa: vlasnik, Admin i Quiz Maker.

Administratori imaju pristup većini kartica na stranici Račun i mogu izmijeniti Fyrebox račun koji će utjecati na sve korisnike.

Vlasnici , kao administratori, imaju pristup svim karticama na stranici Račun. Za razliku od administratora, vlasnici mogu pristupiti pretplati, adresi, jezicima i stranicama faktura u području administratora.

Kviz makeri mogu samo promijeniti adresu e-pošte i zaporku. Članovi kvizova ne mogu mijenjati Fyrebox račun koji utječe na ostale korisnike. Mogu stvoriti / urediti / brisati kvizove

Dopuštenja korisnika

Vlasnik: svi pristup i dopuštenja. S istim dozvolama kao administrator, ovaj korisnik može dodatno pristupiti stranicama Pretplata, Adresa i fakture na stranici Račun, stvarati, uređivati ​​i brisati korisnike.

Administrator: Osim svih dopuštenja za izradu kvizova, administrator može pristupiti većini kartica na stranici Fyrebox računa, isključujući stranice Vašeg plana, Postavke, Korisnici i fakture. Administratori mogu napraviti izmjene koje su vidljive svim korisnicima. Administratori se mogu integrirati s softverom treće strane.

Kvizovi za izradu kvizova:

  • Stvaranje / uređivanje / brisanje kvizova
  • Statistika pristupa
  • Pristup vodi

Kvizovi ne mogu:

  • API ključeve za pristup računu
  • promijenite postavke računa
  • integrirati s softverom treće strane

Korisničke dozvole možete promijeniti u odjeljku Račun> Korisnici.

Upravljanje korisnicima

Samo vlasnici mogu izvršiti promjene drugim korisnicima.

Vlasnici mogu dodavati, brisati i upravljati korisnicima na računu> Korisnici.

Da biste dodali korisnika, idite na stranicu svog računa i kliknite karticu Korisnici, a zatim odaberite "Pozovi korisnika". Unesite korisničko ime i e-poštu, a zatim kliknite "Pozovi korisnika". To će poslati pozivnicu e-poštom novom korisniku.

Da biste izbrisali korisnika, idite na Račun> Korisnici, a zatim kliknite "Izbriši" u retku pored korisnika kojeg želite izbrisati i potvrdite brisanje.

Da biste promijenili ulogu korisnika ili postavke obavijesti, idite na Račun> Korisnici, odaberite korisnika koji želite urediti, kliknite Uloga i odaberite novu ulogu. Korisnik će se morati odjaviti i prijaviti se za ažuriranje svoje uloge