Määritelmät

Fyreboxin käyttäjiä on kolme tyyppiä: omistaja, hallinta ja tietokilpailu.

Järjestelmänvalvojilla on pääsy useimpiin Tilisivun välilehtiin ja voit tehdä muutoksia Fyrebox-tiliin, joka vaikuttaa kaikkiin käyttäjiin.

Omistajat , kuten järjestelmänvalvojat, voivat käyttää kaikkia tili-sivun välilehtiä. Toisin kuin Adminit, omistajat voivat käyttää Hallinta-alueella olevaa Tilaus, osoite, kielet ja laskut-sivut.

Quiz Makers voi vain muuttaa sähköpostiosoitettaan ja salasanaansa. Quiz Makers -jäsenet eivät voi tehdä Fyrebox-tilille muutoksia, jotka vaikuttavat muihin käyttäjiin. He voivat luoda / muokata / poistaa tietokilpailuja

Käyttäjien käyttöoikeudet

Omistaja: Kaikki käyttöoikeudet ja käyttöoikeudet. Käyttäjällä on samoja käyttöoikeuksia kuin Admin, joten hän voi lisäksi käyttää Tilisivun tilaus-, osoite- ja laskut-sivuja, luoda, muokata ja poistaa käyttäjiä.

Järjestelmänvalvoja: Kaikki Quiz Makers -oikeuksien lisäksi Järjestelmänvalvoja voi käyttää useimpia Fyrebox-tili -sivun välilehtiä lukuun ottamatta Suunnittele-, Asetukset-, Käyttäjät- ja Laskut-sivuja. Järjestelmänvalvojat voivat tehdä muutoksia, jotka näkyvät kaikille käyttäjille. Järjestelmänvalvojat voivat integroida kolmannen osapuolen ohjelmistoihin.

Tietokoneet:

  • Luo / muokkaa / poista tietokilpailuja
  • Pääsy tilastoihin
  • Access Leads

Tiedustelijat eivät voi:

  • käyttöoikeuden tilin API-avaimet
  • muuttaa tilin asetuksia
  • integroida kolmannen osapuolen ohjelmistoihin

Voit muuttaa käyttäjän oikeuksia tilillä Käyttäjät.

Käyttäjien hallinta

Vain omistajat voivat tehdä muutoksia muille käyttäjille.

Omistajat voivat lisätä, poistaa ja hallita käyttäjiä Tilin> Käyttäjät.

Voit lisätä käyttäjää siirtymällä tilisi sivulle ja napsauttamalla välilehteä Käyttäjät ja valitsemalla sitten "Kutsu käyttäjä". Anna käyttäjän nimi ja sähköposti ja valitse sitten "Kutsu käyttäjä". Tämä lähettää kutsuviestin uudelle käyttäjälle.

Jos haluat poistaa käyttäjän, siirry kohtaan Tilin> Käyttäjät ja napsauta sen vieressä olevaa riviä, jonka haluat poistaa ja vahvista poistaminen.

Jos haluat muuttaa käyttäjien roolia tai ilmoitusasetuksia, siirry kohtaan Account> Users, valitse muokattava käyttäjä, valitse rooli ja valitse uusi rooli. Käyttäjän on kirjauduttava ulos ja kirjauduttava sisään, jotta hänen roolinsa päivitetään