Ορισμοί

Υπάρχουν τρεις τύποι χρηστών του Fyrebox: ιδιοκτήτης, διαχειριστής και κατασκευαστής κουίζ.

Οι διαχειριστές έχουν πρόσβαση στις περισσότερες καρτέλες στη σελίδα του λογαριασμού και μπορούν να κάνουν αλλαγές σε έναν λογαριασμό Fyrebox ο οποίος θα επηρεάσει όλους τους χρήστες.

Οι ιδιοκτήτες , όπως οι διαχειριστές, έχουν πρόσβαση σε όλες τις καρτέλες της σελίδας του λογαριασμού. Σε αντίθεση με τους διαχειριστές, οι Ιδιοκτήτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις σελίδες Συνδρομών, Διευθύνσεων, Γλωσσών, Τιμολογίων στην περιοχή διαχειριστή.

Οι Quiz Makers μπορούν απλώς να αλλάξουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής τους. Τα μέλη του Quiz Makers δεν μπορούν να κάνουν αλλαγές σε έναν λογαριασμό Fyrebox που επηρεάζει άλλους χρήστες. Μπορούν να δημιουργήσουν / να επεξεργαστούν / να διαγράψουν κουίζ

Δικαιώματα χρηστών

Ιδιοκτήτης: Όλη η πρόσβαση και τα δικαιώματα. Με τα ίδια δικαιώματα με έναν διαχειριστή, αυτός ο χρήστης μπορεί επιπρόσθετα να έχει πρόσβαση στις σελίδες Συνδρομών, Διευθύνσεων και Τιμολογίων στη σελίδα του Λογαριασμού, να δημιουργεί, να επεξεργάζεται και να διαγράφει χρήστες.

Admin: Εκτός από όλα τα δικαιώματα του Quiz Makers, ένας διαχειριστής μπορεί να έχει πρόσβαση στις περισσότερες καρτέλες της σελίδας του λογαριασμού Fyrebox, εξαιρουμένων των σελίδων σας Plan, Settings, Users and Invoices. Οι διαχειριστές μπορούν να κάνουν αλλαγές που είναι ορατές σε όλους τους χρήστες. Οι διαχειριστές μπορούν να ενσωματωθούν με λογισμικό τρίτων κατασκευαστών.

Κουίζ:

  • Δημιουργία / Επεξεργασία / Διαγραφή κουίζ
  • Στατιστικά στοιχεία πρόσβασης
  • Ένδειξη πρόσβασης

Οι κατασκευαστές κουίζ δεν μπορούν:

  • κλειδιά API λογαριασμού πρόσβασης
  • αλλαγή των ρυθμίσεων λογαριασμού
  • να ενσωματωθεί με λογισμικό τρίτων κατασκευαστών

Μπορείτε να αλλάξετε τα δικαιώματα ενός χρήστη στο λογαριασμό> Χρήστες.

Διαχείριση χρηστών

Μόνο οι Ιδιοκτήτες μπορούν να κάνουν αλλαγές σε άλλους χρήστες.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να προσθέσουν, να διαγράψουν και να διαχειριστούν τους χρήστες στο λογαριασμό> Χρήστες.

Για να προσθέσετε έναν χρήστη, μεταβείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στην καρτέλα Χρήστες και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Πρόσκληση χρήστη". Εισαγάγετε το όνομα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των χρηστών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Πρόσκληση χρήστη". Αυτό θα στείλει ένα μήνυμα πρόσκλησης στο νέο χρήστη.

Για να διαγράψετε έναν χρήστη, μεταβείτε στο Λογαριασμός> Χρήστες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Διαγραφή" στη γραμμή δίπλα στο χρήστη που θέλετε να διαγράψετε και επιβεβαιώστε τη διαγραφή.

Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των χρηστών ή των ρυθμίσεων ειδοποιήσεων, μεταβείτε στην επιλογή Λογαριασμός> Χρήστες, επιλέξτε τον χρήστη που θέλετε να επεξεργαστείτε, κάντε κλικ στο Ρόλος και επιλέξτε το νέο ρόλο. Ο χρήστης θα πρέπει να αποσυνδεθεί και να συνδεθεί ξανά για να ενημερωθεί ο ρόλος του