Fyrebox Documentation Logo

 / Din konto / Sådan slettes din konto

Sådan slettes din konto

Du kan slette din konto med et enkelt klik fra din kontoside. Bare se efter ikonet viser en bin.

billedquiz spørgsmål

Hvis din konto har et aktivt abonnement på en betalt plan, skal du først annullere din konto


Opret et underdomæne / brugerdefineret domæne til din quiz

På Fyrebox, når du laver en quiz, er url for destinationssiden til din quiz placeret på https://www.fyrebox.com/play/your_quiz_address. Hvis du abonne...

Forståelse af brugere og brugernes tilladelser

Denne artikel beskriver de forskellige typer Fyrebox-brugere og brugerrettigheder, forskellene mellem dem og hvordan man administrerer (tilføj og slet...

Jeg opgraderet til Fyrebox Wix Premium App, hvordan annullerer jeg?

Når du har opgraderet din konto på Wix, håndteres fakturering af dem, og vi har ikke adgang til dine betalingsoplysninger. Det betyder, at vi ikke kan...

Sådan ændrer du e-mail til din konto

I øjeblikket skal du kontakte os for at ændre den e-mail, der er knyttet til din konto. Du kan få adgang til din konto på https://www.fyrebox.com/acco...


Copyright Fyrebox Quizzes @2018