Definitioner

Der er tre typer Fyrebox-brugere: Ejer, Admin og Quiz Maker.

Admins har adgang til de fleste af fanerne på kontosiden og kan foretage ændringer på en Fyrebox-konto, som vil påvirke alle brugere.

Ejere , som Admins, har adgang til alle fanerne på kontosiden. I modsætning til Admins kan ejere få adgang til abonnementet, adressen, sprogene, fakturaerne i administrationsområdet.

Quiz Makers kan bare ændre deres email adresse og adgangskode. Quiz Makers medlemmer kan ikke foretage ændringer på en Fyrebox konto, der påvirker andre brugere. De kan oprette / redigere / slette quizzer

Brugernes tilladelser

Ejer: Alle adgang og tilladelser. Med samme tilladelser som en administrator kan denne bruger desuden få adgang til siden Abonnement, Adresse og Fakturaer på Kontosiden, oprette, redigere og slette brugere.

Admin: Ud over alle Quiz Makers-tilladelser kan en administrator få adgang til de fleste af fanerne på Fyrebox-kontosiden, med undtagelse af siderne i din plan, indstillinger, brugere og fakturaer. Admins kan foretage ændringer, der er synlige for alle brugere. Admins kan integrere med tredjeparts software.

Quiz Makers:

  • Opret / Rediger / Slet Quizzer
  • Adgangsstatistik
  • Adgang Leads

Quiz beslutningstagere kan ikke:

  • API-nøgler til adgangskonto
  • Skift kontoindstillinger
  • integrere med tredjeparts software

Du kan ændre brugerens tilladelser i Konto> Brugere.

Brugeradministration

Kun ejere kan foretage ændringer til andre brugere.

Ejere kan tilføje, slette og administrere brugere i Konto> Brugere.

For at tilføje en bruger skal du navigere til din kontoside og klikke på fanen Brugere og derefter vælge "Inviter bruger". Indtast brugerens navn og e-mail, og klik derefter på "Inviter bruger". Dette vil sende en invitation til den nye bruger.

For at slette en bruger skal du navigere til Konto> Brugere og derefter klikke på "Slet" i rækken ud for den bruger, du vil slette, og bekræfte sletningen.

Hvis du vil ændre brugerens rolle- eller underretningsindstillinger, skal du navigere tilAccount> Brugere, vælge den bruger, du vil redigere, klikke på Role og vælge den nye rolle. Brugeren skal logge ud og logge ind for at hans rolle skal opdateres