Дефиниции

Има три типа потребители на Fyrebox: собственик, администратор и тестова машина.

Администраторите имат достъп до повечето раздели в страницата "Профил" и могат да правят промени в профил в Fyrebox, който ще засегне всички потребители.

Собствениците , като администраторите, имат достъп до всички раздели на страницата "Сметка". За разлика от администраторите, собствениците имат достъп до страниците за абонамент, адрес, езици, фактури в административната област.

Тестовете за тестове просто могат да променят своя имейл адрес и парола. Членовете на Quiz Makers не могат да правят промени в профил в Fyrebox, който засяга други потребители. Те могат да създават / редактират / изтриват викторини

Разрешения на потребителите

Собственик: Всички права и достъп. Със същите разрешения като администратор, този потребител може допълнително да осъществи достъп до страниците Абонамент, Адрес и Фактури на страницата "Акаунт", да създава, редактира и изтрива потребители.

Администратор: Освен всички разрешения за Quiz Makers, администратор може да има достъп до повечето от разделите на страницата "Сметка на Fyrebox", с изключение на страниците "Планиране", "Настройки", "Потребители и фактури". Администраторите могат да правят промени, които са видими за всички потребители. Администраторите могат да се интегрират с софтуер на трети страни.

Тестове за тестове:

  • Създаване / редактиране / изтриване на викторини
  • Статистика за достъпа
  • Достъпът води

Производителите на тестове не могат:

  • клиентски ключ за API за достъп
  • промяна на настройките на профила
  • интегриране с софтуер на трети страни

Можете да промените разрешенията на потребител в профил> Потребители.

Управление на потребители

Само собствениците могат да правят промени на други потребители.

Собствениците могат да добавят, изтриват и управляват потребители в профил> Потребители.

За да добавите потребител, отворете страницата на профила си и кликнете върху раздела Потребители, след което изберете "Покани потребител". Въведете името и имейл адреса на потребителите, след което кликнете върху "Покани потребител". Това ще изпрати имейл с покана до новия потребител.

За да изтриете потребител, отворете Профил> Потребители, след което кликнете върху "Изтриване" в реда до потребителя, който искате да изтриете, и потвърдете изтриването.

За да промените потребителска роля или настройки за известяване, отворетеAccount> Users, изберете потребителя, който искате да редактирате, кликнете върху Role и изберете новата ролка. Потребителят ще трябва да излезе и да се върне в профила си, за да бъде актуализирана ролята му